Angelique Kerber a câștigat turneul de la Charleston! A revenit uluitor în "decisivul" finalei cu Madison Keys



 

Angelique Kerber **a câștigat turneul de la Charleston!** A revenit uluitor în

Angelique Kerber (27 de ani, locul 16 WTA), a 5-a favorită de la Charleston (SUA), a câștigat finala turneului transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport, după ce a învins-o pe favorita locală Madison Keys (20 de ani, locul 20 WTA), cap de serie numărul 7. Jucătoarea născută la Bremen s-a impus după două ore și 16 minute, scor 6-2, 4-6, 7-5.

Pentru cucerirea trofeului pe zgura americană, Kerber, aflată la primul triumf al anului în circuitul feminin, va primi 470 de puncte WTA și un cec de 124.000 de dolari americani. Madison Keys, aflată la cel mai bun rezultat al anului după semifinala disputată la Australian Open (eșec în fața Serenei Williams), are toate motivele să fie nemulțumită după finala de la Charleston.

></p><p>Ea a recuperat bine după un prim set modest, cedat la 2, iar în manșa secundă a profitat de diferența de un break și a împins meciul în set decisiv. Acolo, Keys a condus cu 4-1, dar Kerber i-a dejucat serviciul și s-a apropiat la 4-4. Americanca și-a adjudecat apoi un game foarte disputat, care a durat 10 minute, grație căruia a trecut în avantaj, 5-4.</p><p>Kerber a fost mai stăpână însă pe jocul ei și, grație experienței, a reușit break-ul decisiv la scorul de 5-5. Pe propriul serviciu, nemțoaica n-a avut emoții și a închis disputa după un retur prea lung al rivalei.</p><p><img src=Sania Mirza va deveni, de luni, noul lider al probei de dublu din circuitul feminin!

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑