Bordeaux - Marseille 1-0. Yambere, gol la primul șut trimis pe poartă în Ligue 1



**Bordeaux - Marseille 1-0.** Yambere, gol la primul șut trimis pe poartă în Ligue 1

Învinsă de PSG în derby-ul din etapa trecută, Marseille nu și-a revenit nici în deplasarea de la Bordeaux, unde a pierdut cu 0-1.

Gazdele au avut prima șansă după 15 minute - Mariano a reluat din prima la degajarea neinspirată a lui Mandanda, dar a nimerit bara. Patru minute mai târziu, a venit rândul oaspeților să nimerească bara, la ocazia lui Alessandrini. Tot el a fost găsit în careu de pasa lui Payet în minutul 41, dar portarul Carrasso a reușit să blocheze spectaculos.

În partea a doua, jucătorii lui Olympique Marseille au cerut penalty la intervenția din minutul 53 a lui Yambere - dar centralul a lăsat jocul să continue. Yambere (24 de ani, fundaș central) a marcat primul său gol în Ligue 1 la primul lui șut pe poarta în prima ligă franceză, în minutul 61.

S-a terminat 1-0 pentru Bordeaux, care nu a mai pierdut pe teren propriu în fața lui Marseille din 1977. Cu 6 etape rămase din acest sezon de Ligue 1, echipa lui Bielsa este la 5 puncte în spatele campioanei PSG, care are și un meci mai puțin.

ECHIPELE

Bordeaux: Carrasso - Mariano, Sane, Pallois, Contento - Yambere, Plasil, Traore (60 Maurice-Belay), Khazri (86 Poko) - Thelin (59 Saivet), Rolan;
Antrenor: Willy Sagnol;

Marseille: Mandanda - Dja Djedje, Romao, Fanni, Morel, Mendy (48 N'Koulou) - Payet, Imbula, Alessandrini, Thauvin (65 Ocampos) - Gignac (69 Batshuayi);
Antrenor: Marcelo Bielsa.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑