PSG n-a pierdut pe teren propriu cu Barcelona. Două victorii pentru francezi în fața catalanilor



**VIDEO** PSG n-a pierdut pe teren propriu cu Barcelona. Două victorii pentru francezi în fața catalanilor

Miercuri seara, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și cu faze video ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro, PSG o va întâlni pe Barcelona, în prima manșă a sferturilor UEFA Champions League.

VIDEO PSG - Barcelona 3-2. Cele două echipe au fost adversare și în faza grupelor, iar misiunea catalanilor în Franța nu se anunță deloc una ușoară. Dacă pe Camp Nou a fost 3-1 pentru Barcelona, PSG s-a impus pe teren propriu, 3-2, după golurile marcate de David Luiz, Verratti și Matuidi.

Până acum, PSG și Barcelona s-au întâlnit de 7 ori în cupele europene. Cele două formații și-au împărțit victoriile (2), iar trei jocuri s-au încheiat la egalitate.

Interesant este că Barcelona nu a câștigat până acum la Paris. A fost înfrângerea de care am amintit, din acest an, 2-3, PSG reușind să se impună și în sezonul 1994-1995 din UEFA Champions League, când antrenorul catalanilor era Johan Cruyff.

În plus, în aceeași competiție, a mai fost un egal în Franța, 2-2, cu un gol marcat de Matuidi, în prelungiri (2013). Tehnicianul lui PSG era Carlo Ancelotti, iar la Barcelona a stat pe bancă regretatul Tito Vilanova.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑