Marc Marquez a obținut prima victorie a sezonului în Moto GP. Valentino Rossi rămâne lider la general



**Marc Marquez a obținut prima victorie** a sezonului în Moto GP. Valentino Rossi rămâne lider la general

La fel ca în sezoanele anterioare, campionul mondial Marc Marquez a dominat week-endul din Texas și a obtinut cea de-a opta victorie pe pământ american, a şasea la MotoGP.

După start, Marquez a primit o primă replică din partea lui Valentino Rossi și Andrea Dovizioso. Totul a durat doar câteva tururi, iar, după cea și-a adus pneul faţă la temperatura optimă, Marquez a evadat. El a fost urmat pe podium de Dovizioso și Rossi.

Duelul celor doi s-a prelungit până pe final. Pilotul Ducati a repetat rezultatul din Qatar, iar "Doctorul", rămas lider al clasamentului general, a urcat în premieră pe podiumul texan. Jorge Lorenzo a sosit al patrulea, urmat de Andrea Iannone și Bradley Smith.

La clasa Moto2, Sam Lowes a obținut prima sa victorie din carieră și și-a răscumpărat greșeala făcută în nocturna qatareză. La Moto3 s-a evidențiat un alt britanic - Danny Kent s-a impus cu o diferență de 8 secunde și jumătate.

Următoarea etapă, Marele Premiu al Argentinei, se va desfășura peste doar o săptămână, în direct și în exclusivitate pe Digi Sport.

></p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑