Cordoba - Elche 0-2. Florin Andone n-a mai înscris și echipa lui este aproape de liga a doua



 

**VIDEO** Cordoba - Elche 0-2. Florin Andone n-a mai înscris și echipa lui este aproape de liga a doua

Cordoba este la un pas de retrogradarea în liga a doua din Spania, după ce a pierdut și duelul cu Elche, pe teren propriu, scor 0-2.

Florin Andone, integralist în echipa gazdelor, nu a mai înscris, iar Cordoba a terminat meciul fără gol marcat, dar și fără niciun punct, iar cu 19 puncte pare deja condamnată la eșalonul secund.

Cordoba este deja la 9 puncte de locul 17, ocupat de Deportivo La Coruna, primul care asigură menținerea în Primera Division.

></p><p><strong>Cartabia</strong> a ratat o ocazie mare pentru Cordoba, iar Elche a intrat în avantaj chiar înainte de pauză, după ce a fructificat prima șansă de gol pe care a avut-o, prin <strong>Edu Albacar.</strong></p><p>Cordoba a avut șansa să egaleze, după ce<strong> Krhin</strong> a trimis în bară, iar în loc de 1-1 s-a făcut 0-2. Sârbul <strong>Pasalic</strong> a punctat pentru Elche (minutul 68), echipa lui Andone terminând și în 10 oameni, după eliminarea lui<strong> Borja Garcia.</strong></p><p>Pe final, Florin Andone a avut șansa golului de onoare pentru Cordoba, însă a fost blocat excelent de fundașii adverși, în momentul în care se pregătea să trimită spre poartă, printr-o lovitură de cap.</p><p>Cordoba a devenit dependentă de Florin Andone, singurul jucător din lot care a marcat în ultimele 7 meciuri <strong>(3 goluri).</strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑