Prima surpriză în Mastersul de la Monte Carlo: Ernests Gulbis a fost eliminat în primul tur



**VIDEO** Prima surpriză în Mastersul de la Monte Carlo: Ernests Gulbis a fost eliminat în primul tur

Americanul John Isner a debutat cu o victorie în două seturi în faţa lui Steve Johnson, la Mastersul de la Monte Carlo. Ernests Gulbis a fost eliminat de Andreas Haider Maurer, în timp ce Philipp Kohlschreiber şi Fabio Fognini s-au calificat fără emoţii.

Surpriză în primul tur al Mastersului de la Monte Carlo. Al 13-lea favorit, Ernests Gulbis (foto) a luat un singur game în fața lui Andreas Haider Maurer. Austriacul s-a impus cu 6-1, 6-0 şi îl va întâlni, în runda secundă, pe australianul Bernard Tomic.

Mai departe merge şi Philipp Kohlschreiber. Numărul 25 mondial a  trecut în două seturi identice, 6-4, 6-4, de kazahul Mikhail Kukushkin. În premieră pe tabloul principal la Monte Carlo, Borna Coric, numărul 54 mondial, a cedat în faţa lui Alexandr Dolgopolov. Ucraineanul şi-a adjudecat primul set cu 7-5, dar l-a pierdut pe al doilea, cu acelaşi scor. În decisiv, lipsa de experienţă a lui Coric şi-a spus cuvântul: Dolgopolov s-a impus la 2.

Fabio Fognini şi-a confirmat statutul de favorit în meciul cu polonezul Jerzy Janowicz. Italianul, locul 28 ATP, a câştigat în două seturi, 6-3, 6-1, după 59 de minute de joc. În turul secund a ajuns şi John Isner. Americanul l-a învins în două seturi pe conaţionalul său, Steve Johnson, jucător clasat pe poziţia 51 ATP. A fost un dublu 6-4 pentru Isner, cap de serie numărul 15 la Monte Carlo.

Întrecerea continuă marți, în direct la Digi Sport 2, de la ora 11:30.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑