Gâlcă poate fi demis de la Steaua: "Dacă va fi schimbat, va fi adus Reghe, să salveze finalul!"



 

**VIDEO** Gâlcă poate fi demis de la Steaua:

VIDEO. Astra - Steaua 0-0. Campioana a mai pierdut două puncte importante în lupta pentru titlu şi revelaţia ASA Târgu Mureş a venit la numai două lungimi de lider, cu 8 etape rămase de disputat din acest sezon.

Elevii lui Costel Gâlcă au numai un punct din ultimele două întâlniri, cu Petrolul şi Astra, şi nu au reuşit să înscrie niciun gol. Soarta acestui campionat se va decide, în mare parte, la meciul direct cu nou-promovata, din 29 aprilie.

Gigi Becali i-a trimis un mesaj clar antrenorului, fiind supărat că gruparea bucureşteană a pierdut avantajul mare pe care îl avea la începutul returului: "Câştigi următoarele 3 meciuri sau eşti OUT!"

Gabi Balint a anunţat în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport, că, dacă fostul internaţional va fi demis, locul lui va fi luat de Laurenţiu Reghecampf"Sunt sigur că dacă va fi schimbat Costel, va fi adus Reghe. Se întoarce el. Va veni, în primă fază până la vară, să salveze finalul. Apoi, rămâne de văzut".

Steaua - Oţelul se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑