Mircea Rednic şi-a prelungit contractul cu Petrolul: "Geraldo și Teixeira nu mai intră în planurile mele"



 

**VIDEO** Mircea Rednic şi-a prelungit contractul cu Petrolul:

VIDEO. Petrolul - Viitorul 1-2. "Lupii Galbeni" nu au profitat de momentul bun adus de victoria contra Stelei, de pe Arena Naţională. Ploieştenii au pierdut al patrulea meci consecutiv pe teren propriu, dar Mircea Rednic a anunţat că şi-a prelungit contractul cu gruparea prahoveană.

"Puriul" va fi pe banca Petrolului şi în sezonul viitor şi nu îi include în planurile sale pe Filipe Teixeira şi Geraldo Alves, cei doi jucători care au fost excluşi din lot înaintea meciului cu Steaua.

"În cele 3 meciuri pierdute acasă au fost Teixeira şi Geraldo. Mi-am prelungit contractul cu Petrolul pe încă un an. Am vorbit cu domnul Capră. Jucătorii mai au 8 meciuri să-mi demonstreze că mă pot baza pe ei, dar viitorul Petrolului nu va depinde de cei doi.

Nu ne vom baza pe ei. Eu sunt cel care decide şi cel care ia măsuri. Ei doi nu mai intră în planurile mele. Nu se strică vestiarul. Nu vor fi salarii mari. Suntem în insolvenţă. Sunt jucători care nu sunt concentraţi să câştige un meci. Sunt concentraţi pe cartonaşe", a declarat tehnicianul de 53 de ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑