Amenzi pentru toti dupa altercatiile din derby-ul dintre Zimbru si Dacia! Ce sanctiuni au primit ambele echipe - VIDEO




Amenzi in dreapta si in stanga dupa altercatiile si incidentele din derby-ul capitalei, dintre Zimbru si Dacia. Galben verzii au fost amendati de Federatia de fotbal cu 4 mii de lei, iar lupii galbeni au de achitat o suma de 8 mii de lei.

 

S-au impartit amenzi dupa duelul rivalelor Zimbru si Dacia. Desi cele mai dure incidente au avut loc in afara terenului de joc, acolo unde politia s-a incaierat cu fanii, Federatia de Fotbal nu a aplicat amenzi pentru asta. Politia urmeaza sa se pronunte asupra acestor altercatii, 7 fani fiind pasibili de sanctiuni. Comitetului de Competitii al FMF a dictat amenzile sale. Cea ma dura a fost cea a managerului Daciei. Adlan Sishanov a fost amendat cu 5 mii de lei, pentru esturi ofensatoare adresate fanilor lui Zimbru.

 

Totodata seful dacilor a fost suspendat pana la sfarsitul campionatului, in Divizia Nationala urmand sa se desfasoare ultimile doua etape. O amenda de 2 mii de lei va trebui sa achite si portarul dacilor, Dumitru Celeadnic, care si el s-a manifestat vulgar dupa incheierea meciului. Deasemenea, capitanul Daciei, Veaceslav Posmac, care a fost eliminat in partida cu Zimbru, va rata si el sfarsitul campionatului. El a fost suspendat la fel doua etape si amendat cu o mie de lei.

 

Intr-un final, in urma sedintei Comitetului de Competitii s-a decis si amendarea clubului Zimbru cu 4 mii de lei, dupa incidentele de la partida cu Dacia. Gruparea din strada Butucului a primit aceasta sanctiune pentru ca a permis fanilor echipei adverse sa arunce cu fumigene si torte pe stadion.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑