Soluție ofensivă pentru Champions League. Hamroun a făcut deplasarea la Zilina și poate fi titular



 

**VIDEO** Soluție ofensivă pentru Champions League. Hamroun a făcut deplasarea la Zilina și poate fi titular

Steaua debutează marți, la Zilina, în preliminariile UEFA Champions League. Va juca împotriva campioanei Slovaciei, AS Trencin, manșa tur din turul al doilea preliminar. Mirel Rădoi l-a inclus în lot și pe Jugurtha Hamroun, algerianul care poate fi o soluție ofensivă pentru campioană.

Plecarea lui Cristi Tănase a lăsat banda stângă descoperită și Mirel Rădoi a încercat în primele două partide oficiale din acest sezon să găsească un înlocuitor pentru fostul căpitan. La Constanța, în Supercupă, Chipciu a jucat în acea parte a terenului, iar contra Petrolului, în prima etapă de campionat, l-a titularizat pe Enceanu.

Roș-albaștri n-au marcat încă în jocurile oficiale și una dintre explicații este că atacanții n-au primit prea multe baloane utile din linia mediană. Tocmai de aceea, sosirea lui Jugurtha Hamroun ar putea fi o soluție pentru banda stângă, acolo unde magrebianul a mai jucat, eficient, chiar dacă de obicei el joacă aripă dreapta.

Algerianul s-a remarcat sezonul trecut la Oțelul înscriind de 4 ori în 11 partide și arătând un excelent apetit ofensiv, cu dese apariții în fața porții adverse. Tocmai de aceea, e foarte posibil ca Rădoi să-l trimită pe teren încă din primul minut, la Zilina.

De la Otopeni, luni de dimineață, delegația Stelei a zburat la Viena, urmând să parcurgă din capitala Austriei distanța de 200 de km până la Zilina cu autocarul. Mirel Rădoi a deplasat toți jucătorii trecuți pe lista UEFA, mai puțin Sony Alcenat, care n-a revenit încă de la echipa națională, după participarea la Gold Cup, și se va decide după antrenamentul oficial, din această seară, în privința echipei de start.

Trencin – Steaua se dispută marți de la ora 21:30 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. Returul se joacă peste o săptămână, la București.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑