Avertisment pentru Steaua: "Un singur om nu poate rezolva problemele". Ce tactică l-a făcut golgheter pe Tade



 

**VIDEO** Avertisment pentru Steaua:

Gregory Tade a semnat cu Steaua și ar putea debuta în tricoul roș-albastru încă de a doua zi după transfer, în meciul cu Trencin, din manșa întâi a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Atacantul francez a primit recomandări bune și din partea lui Vasile Miriuță, antrenorul care l-a pregătit la CFR în turul sezonului trecut, în care a terminat pe prima poziție în clasamentul golgheterilor, cu 18 reușite.

Tehnicianul consideră că Tade este un transfer bun pentru campioana din ultimii 3 ani, dar avertizează că un singur om nu poate rezolva toate problemele roș-albaștrilor.

"Pe Tade l-am antrenat un an de zile la CFR, e un jucător foarte bun și Steaua a făcut o afacere bună. Un om nu poate, totuși, să rezolve toate problemele. La CFR era alt stil de joc. Nu va fi ușor nici pentru Tade, dar nu cred că vor fi probleme.", a spus Vasile Miriuță, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

Antrenorul care l-a pregătit pe Tade la CFR Cluj a vorbit despre calitățile atacantului și despre tactica pe care o folosea în jurul acestuia la gruparea ardeleană.

"Are o forță mare, aleargă mult și ține de minge, dar apare și bine la 16 metri. Se lipește la gol. Nu e foarte tehnic să intre în combinații la fiecare minut, dar nu are probleme cu tehnica. Va ajuta mult Steaua, sunt sigur. Eu l-am folosit al doilea vârf la CFR, pentru că îl aveam pe Guima, care era mai înalt și Tade venea din linia a doua. După cum văd eu Steaua, cred că acolo va juca vârf împins, dar este alegerea lui Rădoi.", a adăugat antrenorul de la ASA Tg. Mureș.

"Dacă Steaua nu are soluții în atac, poate fi folosit și la meciul cu Trencin. A jucat în amicale și în campionat, cred că e 100% din punct de vedere fizic.", a mai spus Miriuță.

VIDEO FC Viitorul - CFR Cluj 2-2. Gregory Tade a marcat deja în acest sezon. A jucat deja pentru CFR Cluj în meciul cu Viitorul, din prima etapă și a deschis scorul în primul meci de Liga 1 jucat la Ovidiu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑