VIRAL PE INTERNET! Suporter francez consolat de un copil îmbrăcat în tricoul naţionalei Portugaliei (VIDEO)



Foto:dailymail.co.uk
Agenţia de promovare turistică din Portugalia încearcă să-l identifice pe suporterul francez, filmat în timp ce era consolat de un copil îmbărcat în tricoul naţionalei lusitane, după finala Euro-2016, pentru a-l invita să viziteze ţara în care s-a născut Cristiano Ronaldo, informează digisport.ro.
"Turismo de Portugal lansează un apel în scopul de a-l identifica pe suporterul francez pentru a-l invita în Portugalia", a anunţat agenţia marţi.
Gestul micului Mathis, fiul unor imigranţi portughezi, a arătat "emoţiile intense ale finalei şi a demonstrat modul în care portughezii sunt afabili, toleranţi şi autentici", a precizat Turismo de Portugal, care a adăugat că invitaţia este valabilă şi pentru Mathis.
Agenţia speră ca suporterul anonim "va cunoaşte Portugalia şi va experimenta ospitalitatea portugheză autentică".
Un suporter francez a fost consolat de un copil portughez, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după finala Campionatului European de fotbal, imaginile cu gestul copilului devenind virale.
În imagini poate fi văzut copilul portughez venind la fanul francez care plângea şi luându-l de mână pentru a-l consola. Impresionat, francezul l-a sărutat pe cap pe copil şi l-a îmbrăţişat.
Portugalia a învins, duminică, pe Stade de France, cu scorul de 1-0 (0-0), după prelungiri, Franţa, şi a câştigat Campionatul European de Fotbal pentru prima oară în istorie.
Наверх ↑