Ion Crăciunescu a analizat două dintre golurile anulate Stelei. Verdictul fostului mare arbitru



013 августа 2015

 

**VIDEO** Ion Crăciunescu a analizat două dintre golurile anulate Stelei. Verdictul fostului mare arbitru

Steaua a pierdut la Giurgiu cu Astra, scor 0-2, după un meci cu mari probleme de arbitraj. Roş-albaştrii au avut trei goluri anulate, iar centralul Sebastian Colţescu a avut şi alte decizii discutabile, care i-au enervat la culme pe jucătorii şi oficialii campioanei.

Fostul mare arbitru internaţional Ion Crăciunescu a analizat la Digi Sport două dintre golurile anulate Stelei, cele din prima repriză, şi a ajuns la concluzia că ambele decizii au fost greşit.

Primul gol marcat de Steaua a venit în minutul 5, dar reuşita lui Paul Papp nu a fost validată, pe motiv de fault în atac.

"Mi se pare că Papp vine să joace mingea. El sare, loveşte mingea şi apoi intră într-un contact cu adversarul. Dacă Papp nu atingea mingea şi sărea pe adversar, iar acesta îşi dădea autogol, vorbeam de altceva. După părerea mea, decizia corectă e gol valabil", a explicat Crăciunescu.

Tot în prima repriză, cu puţin timp înainte de pauză, Adi Popa a reuşit la rândul său să trimită mingea în poartă, dar şi acest gol a fost anulat, pentru un offside la Hamroun.

"Nu s-a schimbat nimic. Sunt nişte păreri ale unor oameni. Jucătorul este în spatele adversarului şi era offside într-o singură situaţie: dacă el atingea mingea cu o parte a corpului înainte să intre în poartă. Din spate, nu poţi să influenţezi un jucător şi să obţii un avantaj. Decizia corectă este gol valabil", a spus Ion Crăciunescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑