Durere în preliminariile Campionatului European: Cehia a învins Olanda, iar Islanda a bătut Turcia



013 сентября 2014

 

Surpriză de proporţii în preliminariile Campionatului European. Câștigătoarea medaliilor de bronz la Mondialul din Brazilia, Olanda, a pierdut partida cu Cehia scor 1-2. Într-un alt meci, Italia a învins Norvegia cu 2-0.

Cehia a produs cea mai mare surpriză din prima etapă a preliminariilor Campionatului European din 2016. Echipa antrenată de Pavel Vrba a învins Olanda cu scorul de 2-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 22 prin Borek Dockal. Batavii au reuşit să egaleze la începutul reprizei secunde prin Stefan de Vrij. Cehii au obţinut victoria după ce Vaclav Pilar a marcat în prelungiri la ultima faza de joc.

Islanda a învins surprinzător Turcia cu scorul de 3-0 într-un alt meci din grupa A. Pentru gazde au marcat Bodvarsson, Sigurdsson şi Sightorsson.

Într-un alt meci din preliminarii, Italia a învins în deplasare Norvegia cu scorul de 2-0. Simone Zaza a marcat primul gol în minutul 16, aceasta fiind prima sa reuşită pentru selecţionata Italiei. Squadra Azzurra a stabilit scorul final în repriza secundă prin fundaşul lui Juventus, Leonardo Bonucci.

În celelalte meciuri ale serii, Bulgaria a învins Azerbaijan cu 2-1, Croaţia s-a impus în faţa selecţionatei Maltei cu 2-0, iar Cipru a învins Bosnia şi Herţegovina cu 2-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑