ANUNŢ-ŞOC în fotbalul englez! O echipă din Premier League ar putea fi retrogradată



013 сентября 2014

 

Formaţia Queens Park Rangers, care evoluează în Premier League, ar putea fi retrogradată până în liga a cincea din cauza că nu a respectat fair-play-ull financiar.

Liga de fotbal din Anglia a confirmat că echipa londoneză, Queens Park Rangers poate fi retrogradată până în a cincea ligă valorică dacă oficialii clubului vor refuza să plătească o amendă imensă pentru încălcarea fair-play-ului financiar.

Amenda ar putea constitui 40 de milioane de lire dacă se va demonstra că cei de la QPR au încălcat din nou fair-play-ul financiar. Toate cheltuielile clubului vor fi făcute publice la sfârşitul acestui an.

Clubul a înregistrat pierderi de 65,4 milioane de lire sterline la sfârşitul sezonului 2012-2013. Conform presupunerilor conducerii Ligii de fotbal din Anglia, pierderile din sezonul trecut vor fi la fel de mari.

Presedintele lui QPR, Tony Fernandes, a promis că va contesta orice amendă primită din partea Ligii de Fotbal. Regulamentul financiar din Anglia a fost introdus în 2012 şi, conform acestuia, echipele asociate sunt sancţionate dur dacă nu-l respectă.

QPR evoluează în acest sezon în Premier League şi după trei etape ocupă locul 12, cu trei puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑