REPORTAJ FC Argeș 1953 merge perfect în liga a patra, cu Năstase, Neaga și Schumacher pe teren!



013 сентября 2014

 

**VIDEO REPORTAJ** FC Argeș 1953 merge perfect în liga a patra, cu Năstase, Neaga și Schumacher pe teren!

FC Argeş 1953 merge perfect în liga a patra, după ce fostele glorii ale piteştenilor au acceptat să pună umărul la revitalizarea echipei. Iar DIGIsport a stat de vorbă cu aceștia!

Fosta campioană a României a marcat câte patru goluri pe repriză contra lui DLR Piteşti şi a obţinut a treia victorie consecutivă în primele patru etape. Oamenii care au calificat-o ultima oară pe FC Argeş în Europa, Vali Năstase, Constantin Schumacher şi Adrian Neaga, au contribuit la succesul noii echipe. Mijlocașul în vârstă de 38 de ani a marcat de două ori.

Constantin Schumacher a declarat: "Este un nivel la care nu prea am fost învățat, am fost învățat la alt nivel, dar aici o fac cu plăcere, pentru că îmi doresc ca această echipă să ajungă mai sus"

Vali Năstase a adăugat: "La această ligă vă dați seama, experiența pe care am acumulat-o pe unde am jucat și viața sportivă care am dus-o încă îmi mai permite să mai joc la acest nivel".

Adrian Neaga ne-a mărturisit: "Este o plăcere, în primul rând că ne întâlnim foștii colegi de la FC Argeș, mai transpirăm și noi ca să nu punem kilograme pe noi".

Visul piteştenilor este de a evolua din nou în prima ligă. Fanii vor să îl revadă şi pe Adrian Mutu în echipamentul alb-violet. "Deocamdată el mai poate să mai joace și nu cred că ni se va alătura curând", a spus Adrian Neaga.

Jean Vlădoiu este ceva mai optimist cu privire la viitorul apropiat: "Cu siguranță vor veni și alte foste glorii ale fotbalului argeșean, pentru că fiind o echipă de suflet nu au cum să nu vină. Și să vină cel puțin la un meci, nu cerem bani, nu nimic, numai să fie alături de noi, pentru că merită acest oraș!".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑