Tricolorii s-au antrenat la Helsinki, unde la ora meciului cu Finlanda se anunță 8 grade



013 октября 2014

 

**VIDEO** Tricolorii s-au antrenat la Helsinki, unde la ora meciului cu Finlanda se anunță 8 grade

Naționala României s-a antrenat luni la prânz pe stadionul Olimpic din Helsinki, acolo unde marți întâlnește Finlanda, în a treia etapă a grupei preliminare pentru Euro 2016. Victor Pițurcă a supravegheat îngândurat încălzirea tricolorilor, iar din tribună aceștia au fost supervizați de Anghel Iordănescu, Gino Iorgulescu, președintele LPF, și Răzvan Burleanu, șeful Federației.

Românii au fost vizibil afectați de temperatura scăzută din capitala finlandeză, la ora antrenamentului termometrele arătând doar 8 grade. Oficialii care însoțesc echipa au solicitat gazdelor în tribună pături, ca să se încălzească. Meteorologii preconizează că și la ora meciului vor fi tot 8 grade. În plus, va fi înourat și e posibil să și plouă.

></p><p>Antrenamentul a fost unul mai degrabă de refacere și de revenire la un tonus fizic optim, însă concentrarea a fost maximă. Nu s-a glumit și s-a vorbit în general destul de puțin, tricolorii părând conștienți de importanța disputei, mai ales după egalul de sâmbătă, 1-1, la București, cu Ungaria.</p><p>Niciunul dintre jucătorii pe care Federația i-a anunțat ușor accidentați după meciul cu maghiarii, Lucian Sânmărtean, Dragoș Grigore și Alexandru Maxim, n-au părut să mai resimtă vreo problemă medicală.</p><p><span style=Finlanda - România se va disputa marți, 14 octombrie, la Helsinki. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, de la ora 01:00.

Cele mai importante faze şi toate golurile care se marchează în partidele din preliminariile Euro 2016, inclusiv din confruntările României, vor putea fi văzute doar la Digi Sport, dar și pe site-ul digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑