S-au intors eroii. Jucatorii echipei nationale s-au intors acasa: "Este un rezultat bun pentru noi"



013 октября 2014

S-au intors eroii. Obositi dupa un meci dificil cu Rusia, in care au scos un egal magic, jucatorii echipei nationale s-au intors acasa. Dintre cei care au jucat - putini au revenit in Moldova, deoarece majoritatea s-au imprastiat pe la cluburile lor.

 

Ion JARDAN, FUNDAS SELECTIONATA MOLDOVEI: “Nu pot spune ca suntem eroi, avem din 3 meciuri un punct, eroi practic n-as putea spune, am obtinut un rezultat pozitiv, un rezultat bun, rezultat care ne ajuta din punct de vedere psihologic. Aveam nevoie de acest punct.”

 

Alexandru DEDOV, ATACANT SELECTIONATA MOLDOVEI: “Antrenorul ne-a zis ca suntem barbati adevarati, ni-a mai zis niste cuvinte, dar care raman in echipa. Dispozitia e foarte buna la echipa dupa meci, totusi un punct cu Rusia este un rezultat foarte pozitiv. Suntem foarte bucurosi ca am reusit intr-un minut sa schimbam scorul.”

 

Desi au fost aseara egali cu Rusia - nationala ce este una dintre favoritele grupei, tricolorii zic ca este prea devreme pentru a se gandi la o calificare.

 

Alexandru DEDOV, ATACANT SELECTIONATA MOLDOVEI: “Nustiu, trebuie sa luam cate mai multe puncte si la urma o sa vedem cine se califica si cine nu. ”

 

Ion JARDAN, FUNDAS SELECTIONATA MOLDOVEI: “E prea devreme sa vorbim de vre-u loc de calificare, momentan avem un punct, suntem departe de acel obiectiv. ”

 

Selectionata Moldovei joaca urmatoarea partida din preliminarii peste o luna.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: nationala moldovei, echipa, rusia,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑