David De Gea a fost eroul Spaniei în Ucraina: "Sunt în cea mai bună formă a carierei"



013 октября 2015

 

**VIDEO** David De Gea a fost eroul Spaniei în Ucraina:

Spania a încheiat preliminariile Euro 2016 cu o victorie în Ucraina, scor 1-0, eroul ibericilor fiind David De Gea.

Portarul celor de la Manchester United a avut o prestaţie la superlativ şi a terminat meciul cu 10 intervenţii, care au ajutat-o pe actuala campioană europeană să plece cu toate punctele de la Kiev.

De Gea şi-a început recitalul în minutul 7, când l-a blocat pe Denys Garmash, apoi, după un sfert de oră de joc, a avut o dublă paradă în faţa lui Artem Kravets şi a lui Ruslan Rotan.

Kravets l-a întins pe portarul de 24 de ani şi în minutul 26, pentru ca în debutul părţii a doua, De Gea să-l blocheze încă o dată pe Garmash.

Seara perfectă a goalkeeperului care a fost la câteva minute de un transfer la Real Madrid s-a încheiat cu parada din ultimul minut, care i-a refuzat lui Rybalka bucuria golului egalizator.

"Este adevărat că am avut şi puţin noroc, dar m-am descurcat bine şi trebuie să o fac şi în continuare. Sunt în cea mai bună formă din carieră", a declarat De Gea, la finalul partidei.

După evoluţia senzaţională de la Kiev, presa spaniolă a redeschis dezbaterea privind titularul postului de portar în naţionala Spaniei.

"Cum poate un portar de la Manchester United să fie înlocuit de unul de la FC Porto?", s-a întrebat cotidianul ABC.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑