Pugilistul Tyson Fury a RENUNŢAT la titlurile sale de campion mondial. Care este motivul



013 октября 2016
sursa: dailymail.co.uk
Boxerul britanic Tyson Fury a renunțat la titlurile de campion mondial la categoria grea în versiunile WBO și WBA. El a luat această decizie pentru a se concentra asupra tratamentului și reabilitării sale.
Pugilistul de 28 de ani a mărturisit că a luat multă cocaină din cauza depresiei și urma să fie deposedat de titlurile mondiale după ce a anulat de două ori meciul cu fostul campion ucrainean Vladimir Kliciko.
El a afirmat într-un comunicat că este corect să păstreze titlurile active și vrea să permită altor pretendenți să lupte pentru aceste centuri.
Depistat pozitiv la cocaină pe 22 septembrie, Fury anunțase recent că renunță la meciul prevăzut pe 29 octombrie cu Vladimir Kliciko, declarându-se inapt din punct de vedere medical. Fury anulase deja o primă tentativă de revanșă în iulie, din cauza unei accidentări la gleznă.
Tyson Fury l-a învins surprinzător pe Kliciko la puncte, pe 28 noiembrie 2015, la Dusseldorf, câștigând centurile de campion mondial WBA, WBO și IBF.
Ulterior a pierdut titlul IBF deoarece a acceptat să îi acorde revanșa ucraineanului în loc să lupte cu pugilistul desemnat de International Boxing Federation, Veaceslav Glazkov.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑