Steliștii îl cer pe Keșeru atacant contra Irlandei de Nord: ”Este într-o formă mai bună decât Stancu”



 

**VIDEO** Steliștii îl cer pe Keșeru atacant contra Irlandei de Nord: ”Este într-o formă mai bună decât Stancu”

În lipsa lui Marica, accidentat, doi fotbaliști se bat pentru postul de vârf împins în partida pe care România o va disputa vineri seară contra Irlandei de Nord: Stancu și Keșeru. Oficialii Stelei susțin că vârful din Ghencea merită să fie titular.

România va juca vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, cel mai important meci al actualelor preliminarii pentru Euro 2016, contra Irlandei de Nord, practic derby-ul Grupei F.

Partida România - Irlanda de Nord este programată vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, când meciul va fi transmis în premieră pe Digi Sport 1.

Cu o zi înaintea crucialei partide, care va decide cine va termina grupa pe primul loc la finalul anului, selecționerul Anghel Iordănescu a spus că s-a cam decis asupra formulei de start pe care o va alinia contra britanicilor și că mai are puține semne de întrebare.

Se pare însă că pentru postul de vârf împins, Iordănescu va miza pe Stancu în față, caz în care Keșeru va fi rezervă (DETALII AICI).

Oficialii Stelei se așteaptă însă ca jucătorul lor să joace din primul minut contra nord-irlandezilor.

”Keșeru este un fotbalist foarte bun, chiar dacă nu marchează tot timpul. Anumite fluctuații ale formei sportive nu pot fi controlate de la o săptămâna la alta.

Pentru a-l pune în valoare pe Claudiu ai nevoie de jucători tehnici. Keșeru nu este un fotbalist de contraatac să-l ții departe de careu.

Nu ne îngrijorează forma lui sportivă, din contră, noi credem că el este prima opțiune pentru meciul cu Irlanda. De ce? Pentru că este într-o formă mai bună ca a lui Stancu”, a spus Dumitru Uzunea, unul dintre ”secunzii” lui Costel Gâlcă de la Steaua.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑