Veşti bune pentru selecţionata de rugby: Dumitru Arhip şi Oleg Prepeliţă şi-au revenit după accidentări



www.zugo.md

Veşti bune pentru selecţionata de rugby cu o zi înainte de partida cu Polonia din grupa 1B a Cupei Europei pe Naţiuni. Liderii naţionalei, Dumitru Arhip şi Oleg Prepeliţă şi-au revenit după accidentări şi vor juca în meciul de sâmbătă care va avea loc la Chişinău.

Dumitru Arhip şi Oleg Prepeliţă au suferit accidentări la umăr şi respectiv gleznă. După o perioadă îndelungată de tratament ei sunt gata să revină pe teren.

"Mă simt perfect. Nu am putut să mă antrenez după finala Cupei Rusiei. Pot să ies în formă. Sunt gata sută la sută să joc acest meci", a declarat Oleg Prepeliţă.

Cei doi rugbişti au lipsit în primul meci din noua campanie preliminară a grupei 1B din Cupa Europei pe Naţiuni. Chiar şi aşa Moldova a învins Ucraina la Chişinău. Pentru "haiduci" urmează întâlnirea cu Polonia, iar antrenorul Sergiu Moţoc pregăteşte o surpriză adversarilor.

"De mult ne aşteptăm să fim deja toţi împreună. Dumitru Arhip are deja două sezoane de când nu ne-a onorat cu prezenţa la lot. Îl aşteptăm cu nerăbdare să revină şi să arate meciurile cele mai frumoase", a menţionat antrenorul naţionalei de rugby, Sergiu Moţoc.

Selecţionata Poloniei ocupă primul loc în grupa 1B cu două victorii după primele meciuri disputate. Anul trecut, Moldova a învins atât pe teren propriu cât şi în deplasare polonezii.

Partida dintre Moldova şi Polonia se va juca sâmbăta pe stadionul "Dinamo" din Capitală cu începere de la ora 13.20. Partida va fi condusă de o brigadă arbitri din Italia la centru cu Giuseppe Vivarini.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑