Nord-irlandezii speră să-și recupereze căpitanul. O'Neill: "E posibil să joace"



 

**VIDEO** Nord-irlandezii speră să-și recupereze căpitanul. O'Neill:

Căpitanul echipei naționale a Irlandei de Nord, Steven Davis, a fost declarat indisponibil pentru meciul de vineri cu România, din preliminariile Euro 2016, dar britanicii speră încă să-l poată folosi pe colegul lui Florin Gardoș de la Southampton.

"E posibil să joace, a venit cu noi, dar vom vedea ce se întâmplă în următoarele 24 de ore", a declarat selecționerul nord-irlandez, Michael O'Neill, la sosirea la București.

Davis, în vârstă de 29 de ani, a acuzat probleme la coapsă şi a fost schimbat în minutul 40 al meciului de sâmbătă cu Leicester. Jucătorul a declarat că, deşi a primit îngrijiri medicale cu puţin timp înainte a de a fi înlocuit, după o intervenţie a lui Jeffrey Schlupp, durerea la coapsă a resimţit-o cu câteva minute mai devreme, dar a continuat să evoluze. El a decis atunci să părească terenul pentru a nu i se agrava accidentarea.

Căpitanul nord-irlandezilor a fost titular în cele trei victorii obţinute de naţionala sa în debutul preliminariilor Euro-2016.

România și Irlanda de Nord vor da piept vineri, 14 noiembrie, la București, pe Arena Națională, de la ora 21:45, în runda a patra a grupei F de calificare la Euro 2016.

Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, imediat după terminarea jocului, când meciul va fi transmis în premieră pe Digi Sport 1.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑