EXCLUSIV Lindstedt are doar cuvinte de laudă despre România! Fază amuzantă alături de Kubot



 

**VIDEO EXCLUSIV** Lindstedt are doar cuvinte de laudă despre România! Fază amuzantă alături de Kubot

Robert Lindstedt se simte foarte bine la Londra, unde a reușit să câștige primele două meciuri din grupă.

Fostul partener al lui Tecău joacă la Turneul Campionilor alături de polonezul Lukas Kubot. În ultima partidă, cei doi îi vor înfrunta pe Horia și coechipierul Jean Julien Rojer.

Într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport, Lindstedt a vorbit și despre perioada 2010-2012, atunci când a obținut o mulțime de satisfacții alături de Horia Tecău:

"Suntem toți profesioniști, am mai jucat unul împotriva celuilalt de mai multe ori. Eu nu l-am învins pe Horia de când ne-am despărțit, deci îi merge mai bine decât îmi merge mie.

Dacă există o persoană căreia să îi urez succes este Horia. Am avut 3 ani minunați împreună. Niciodată nu îmi place să pierd, nici măcar împotriva lui, dar mă simt bine pentru el atunci când câștigă. Este un prieten foarte bun și mereu voi aprecia timpul pe care l-am petrecut împreună.", a declarat suedezul.

Lindstedt și Tecău au cucerit împreună 10 trofee ATP și au jucat 3 finale la Wimbledon. Amintirea titlului de la București, din 2012, este încă proaspătă în memoria suedezului.

În finala de acum doi ani, Robert și Horia îl învingeau pe chiar pe Lukasz Kubot, actualul partener al scandinavului. Polonezul făcea echipă atunci cu Jeremy Chardy (Franța) și au cedat cu 6-7,3-6.

"Bineînțeles că îmi amintesc, l-am bătut pe el în finală (n.r. - arată spre Kubot și amândoi încep să râdă). Au fost momente extraordinare, românii m-au acceptat ca pe unul de-ai lor. Când am jucat cu Horia ne-au încurajat foarte mult. Am doar amintiri plăcute din timpul petrecut în România.", a conchis Lindstedt.

VEZI AICI CE SPUNE HORIA TECĂU ÎNAINTE MECIULUI DE VINERI

Horia Tecău și Jean-Julien Roger vor încerca să obțină prima victorie în Grupa A în fața cuplului format din Robert Lindstedt și din Lukasz Kubot - vineri, într-un meci transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 2, de la ora 14:00.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑