Moraru l-a convins pe Dinu Gheorghe să vină la Rapid! Giuleștenii vor avea buget de transferuri la iarnă



 

**VIDEO** Moraru l-a convins pe Dinu Gheorghe să vină la Rapid! Giuleștenii vor avea buget de transferuri la iarnă

Dinu Gheorghe a anunțat că a dat curs invitației patronului rapidist Valerii Moraru de a ocupa din nou funcția de președinte la gruparea giuleșteană. 

La o săptămână de la prima întrevedere avută cu acționarul Rapidului, Dinu Gheorghe a acceptat oferta și a fost și instalat în postul de conducere. Convins de omul de afaceri că proiectul este unul serios, fostul conducător de la FC Brașov și Astra Giurgiu și-a dat acordul, chiar dacă prima sa dorință, aducerea unui antrenor nou, nu a putut fi îndeplinită. Negocierile dintre oficialii alb-vișinii și Cristiano Bergodi, unul dintre favoriți, nu s-au putut finaliza, pentru moment (DETALII AICI). Mircea Rednic, o altă posibilă soluție pentru înlocuirea lui Marian Rada, amână revenirea în antrenorat (DETALII AICI). Ambii tehnicieni au lăsat loc de întors, spunând că în iarnă ar fi dispuși să discute din nou.

"Lucrurile merg înainte la Rapid și se așează pe un drum bun. E puțin mai bine ca înainte și Rapid va fi, probabil, în cel mai scurt timp, o echipă fără mari probleme. Financiar, în primul rând. Rapid era condamnată, dar sperăm că se va reuși ca această echipă să fie salvată de la retrogradare. Restanțele rămase sunt din perioada decembrie 2013 - iunie 2014 și le vor plăti săptămâna viitoare. Până în decembrie 2013 au fost plătiți jucătorii, nu mai sunt probleme. De săptămâna viitoare, Rapidul va fi un club de invidiat, cu salariile la zi. Jucătorii vor fi plătiți și pentru restul lunilor și lucrurile vor intra în normalitate.", a declarat Dinu Gheorghe joi, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Domnul Moraru mi-a garantat că la vară Rapid va ieși din insolvență. Eu îmi doresc, dacă va fi să fie, ca Rapid să scape de probleme la finalul sezonului.", spunea Dinu Gheorghe, cu două zile în urmă.

De asemenea, omul de afaceri care deține pachetul majoritar de acțiuni la clubul de lângă Podul Grant l-a asigurat pe noul președinte că îi va oferi un buget pentru transferuri încă din această iarnă, pentru a putea concura cu șanse reale pentru un loc care să păstreze echipa în prima ligă, la finalul sezonului. 

Cu zece puncte în 16 etape, rapidiștii se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑