Valencia-Rayo Vallecano 3-0. ”Liliecii” au ieșit din pasa proastă a ultimelor 4 etape



013 декабря 2014

**Valencia-Rayo Vallecano 3-0.** ”Liliecii” au ieșit din pasa proastă a ultimelor 4 etape

Valencia pare că a depășit pasa proastă din ultimele patru etape cu o victorie convingătoare cu Rayo.

Feghouli a deschis scorul din centrarea lui Barragan (13) și a reușit dubla 20 de minute mai târziu (34). A fost al 16-lea gol reușit în tricoul Valenciei de algerian, care este cel mai prolific mijlocaș al ”liliecilor” din sezonul 2011-2012, încoace, cu 16 goluri.

La numai câteva zeci de secunde, Valencia și-a rezolvat practic meciul, după o acțiune excelentă a lui Pablo Piatti (35).

În partea a doua, Rayo a amenințat poarta lui Alves doar în debutul reprizei, dar portarul Valenciei a intervenit foarte bine de două ori la aceeași fază, la șuturile lui Baptistao și Aquino (49).

Gazdele au rămas în 10 oameni cu 20 de minute înainte de final. Gomes a fost eliminat pentru două ”galbene” (70), dar ultima ocazie a aparținut tot Valenciei, la intervenția lui Alvarez la șutul lui Rodrigo (81).

A fost al doilea eșec consecutiv al lui Rayo, în timp ce Valencia obține prima sa victorie în ultimele 5 etape. Cele două echipe se vor întâlni din nou marți, în returul 16-imilor Cupei Regelui Spaniei, partidă transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 21:00.

ECHIPELE

Valencia: Diego Alves - Barragan, Mustafi, Otamendi, Jose Gaya - Javi Fuego, Andre Gomes - Feghouli (Rodrigo, 77), De Paul (Filipe Augusto, 74), Piatti (Orban, 83) - Negredo
Antrenor: Nuno Espirito Santo

Rayo: C. Alvarez - Tito, Antonio Amaya (Manucho, 60), Morcillo, Insua - Raul Baena (Claveria, 82), Jozabed - Aquino (Lica, 66), Bueno, Kakuta - Leo Baptistao
Antrenor: Paco Jemez

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑