Victorie dramatica a echipei Real Madrid, in liga spaniola: a invins-o pe final de meci pe Las Palmas - VIDEO




Victorie dramatica a echipei Real Madrid, in liga spaniola. Trupa lui Zinedine Zidane a castigat pe terenul formatiei Las Palmas cu 2 la 1, iar golul decisiv l-a marcat in minutul 89. Real este, in continuare, la 12 puncte in spatele liderei FC Barcelona.

 

Las Palmas, o echipa care lupta pentru evitarea retrogradarii, a jucat bine in meciul de aseara. Totusi, primul gol a fost inscris de oaspeti. Sergio Ramos a profitat de o centrare buna din corner si a facut 1 la 0. Formatia Real Madrid a atacat, dar a fost vulnerabila in aparare. Las Palmas a egalat scorul prin Willian Jose, in minutul 87, si se parea ca echipa lui Zidane va scapa din nou puncte, in deplasare. Nu a fost de acord cu asta brazilianul Casemiro, care a marcat in minutul 89, tot in urma unui corner. 

 

Real Madrid a castigat cu 2 la 1 pe terenul gruparii Las Palmas si ocupa locul 3 in Campionatul Spaniei. Galacticii au 63 de puncte, in timp ce Atletico Madrid -67. Totusi, lupta pentru titlu e aproape incheiata. Lidera FC Barcelona are 75 de puncte. In acest sezon, mai sunt 9 etape de disputat.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑