Blanc știe cum poate face față PSG în fața Barcelonei: ”Să nu luăm gol și să fim agresivi în apărare!”



Blanc știe cum poate face față PSG în fața Barcelonei: ”Să nu luăm gol și **să fim agresivi în apărare!”**

Fără Ibrahimovic, Verrati, ambii suspendați, David Luiz, accidentat și Thiago Motta, incert, antrenorul celor de la PSG, Laurent Blanc, este preocupat să treacă cu bine de manșa tur din sferturi contra Barcelonei, dar ia în calcul și victoria.

”Important va fi să nu primim gol. Trebuie să tragem multe învățăminte din partida jucată împotriva Barcelonei în faza grupelor. Să fim mai atenți și să încercăm să nu luăm gol acasă (n.r - atunci PSG s-a impus cu 3-2). Va trebui să nu le lăsăm spații și să încercăm să plecăm repede pe atac”, a spus Blanc, care a venit la întâlnirea cu jurnaliștii alături de brazilianul Maxwell.

PSG - Barcelona, din manșa tur a sferturilor UEFA Champions League, se va juca miercuri, 15 aprilie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro

Tehnicianul francez a vorbit și despre posibilitatea ca Thiago Motta să fie folosit în partida de miercuri seară.

”Thiago Motta va face parte din lot chiar dacă abia a reluat pregătirile alături de noi. Situația sa nu a fost așa de rea cum am crezut la început”, a mai spus tehnicianul.

Chestionat care este cel mai periculos jucător al celor de la Barcelona, Blanc a răspuns fără să clipească.

”Messi este de neoprit. Marchează câte 40 de goluri pe sezon, dar el nu poate face totul de unul singur, Barca se bazează pe un joc colectiv. Trebuie să fim agresivi în apărare pentru a putea stopa atacanții lor”, a conchis Blanc.

Paris Saint Germain și FC Barcelona s-au întâlnit în faza grupelor. Cele două echipe au făcut parte din Grupa F. La Paris, PSG s-a impus cu 3-2, în timp ce pe ”Camp Nou” a câștigat Barcelona cu 3-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑