Artiom Dziuba s-a făcut taxator de tramvai pentru o cauză nobilă



Cel mai în vogă atacant din fotbalul rusesc, Artiom Dziuba, a lăsat treningul și ghetele pentru câtva timp și s-a făcut taxator de bilete într-un tramvai din Sankt-Petersburg. Fotbalistul a colectat astfel bani pentru un copil grav bolnav.  

Atacantul echipei Zenit, Artiom Dziuba, a fost taxator într-un tramvai din Sankt-Petersburg. El a verificat biletele, a glumit cu pasagerii şi a oferit autografe celor care au cerut.

Dziuba a declarat că munca de taxator nu e deloc uşoară. El spune că a întâmpinat probleme și la început, dar şi pe parcursul cursei. Un pasager, totuși, a evitat şmechereşte să achite taxa.

Dziuba a participat astfel la o acţiune de binefacere, organizată de un fond caritabil. Atacantul a ajutat să adune bani pentru un copil care suferă de o maladie gravă.

Dziuba joacă la Zenit din vara anului 2015. El are un salariu de 3,3 milioane de euro pe sezon, iar în prezent este cel mai în formă atacant din fotbalul rusesc.

În acest sezon, Dziuba a înscris 19 goluri pentru Zenit, şase dintre care - în grupele Ligii Campionilor.

Anul trecut, el a înscris de şase ori pentru naţionala țării sale, unul dintre goluri fiind marcat chiar la Chişinău împotriva echipei similare a Moldovei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑