Atletico Madrid și Bayern Munchen, calificate în semifinale



Atletico Madrid a produs surpriza sferturilor de finală în Liga Campionilor. Elevii lui Diego Simeone au învins deținătoarea trofeului, cu 2-0 parțial și 3-2 la general, și au eliminat-o din competiție.

După ce a pierdut cu 1-2 pe "Camp Nou" prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor contra Barcelonei, Atletico a învins la Madrid cu 2-0 și a avansat în semifinalele competiției. Ambele goluri au fost înscrise de francezul Antoine Griezmann.

Întâi - printr-o superbă reluare cu capul a unei centrări excelente venite din piciorul lui Saul Niguez. Apoi, în minutul 88, - dintr-un penalty dictat la un henț vădit, comis în careu de Andres Iniesta.

În penultimul act al Ligii Championilor a ajuns și Bayern Munchen. Nemții obținuseră victoria cu 1-0 în partida tur a confruntării cu Benfica, iar aseară au remizat 2-2 la Lisabona și astfel gruparea din Munchen s-a calificat pentru a treia oară consecutiv, sub comanda antenorului Josep Guardiola, în semifinalele celui mai prestigios turneu european inter-cluburi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑