Meci infernal în Cupa Stanley! Mai mulţi hocheişti au părăsit ACCIDENTAŢI terenul



Foto: movietvtechgeeks.com
În prima partidă a seriei semifinale dintre Pittsburgh Penguins și Tampa Bay Lightning şi nu mai puţin de trei jucători au avut de suferit din cauza unor ciocniri violente ce avut loc în teren.
Spiritele s-au încins chiar în primele minute ale meciului. Jucătorul lui Penguins Kris Letang a fost lovit din spate de Ryan Callahan. Letang s-a lovit cu capul de mantinelă şi a stat întins pe gheaţă câteva minute.
Ryan Callahan a fost eliminat pentru cinci minute în urma acestui incident. Peste câteva minute portarul oaspeților Ben Bishop a părăsit terenul pe targă după ce s-a accidentat la picior când a încercat să apere poarta în timpul unui atac al echipei adverse.
Aproape de finalul meciului a avut loc un alt incident. Brian Dumoulin de la Pittsburgh l-a împins din spate pe Ondrej Palat. Acesta s-a lovit cu capul de mantinelă şi a căzut pe gheaţă.
Partida care s-a jucat la Pittsburgh a fost câştigată de Tampa Bay Lighning cu scorul de 3-1. Al doilea meci dintre cele două echipe va avea loc pe aceeași arenă, la 17 mai.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑