Dezastru pentru Spania! Cea mai grea înfrângere pentru iberici din ultimii 64 de ani



campionat mondial 2014**VIDEO** Dezastru pentru Spania! Cea mai grea înfrângere pentru iberici din ultimii 64 de ani

Campioană mondială și europeană, Spania a arătat dezastruos în meciul cu Olanda și a avut o repriză secundă sub orice critică, iar în cele din urmă a cedat cu un categoric 1-5 (VIDEO 3D AICI).

Eșecul în fața batavilor este unul greu de digerat, mai ales că Spania a înregistrat o serie de contraperformanțe notabile. La ultimele două turnee finale (CM 2010 și EURO 2012), ibericii au încasat doar trei goluri, cu o defensivă mult peste cea de vineri seara, depășită la toate capitolele de Olanda.

În plus, este pentru prima oară în istoria Cupei Mondiale când o campioană en-titre pierde la un scor atât de mare în debutul ediției următoare . Cu toate acestea, Spania are parte de o grupă accesibilă cu Australia și Chile, astfel că păstrează în continuare șanse reale de calificare în faza optimilor de finală.

Spaniolii au mai înregistrat un record negativ, bifând împotriva Olandei cea mai grea înfrângere din ultimii 64 de ani. La Campionatul Mondial din 1950, Brazilia a trecut cu scorul de 6-1 de Spania, într-un meci jucat la Rio de Janeiro.

CLICK AICI PENTRU VIDEO REZUMATUL PARTIDEI SPANIA - OLANDA 1-5

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 14 июня 2014 | 13:54 Да.


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑