Mii de suporteri au ieşit pe străzile din Olanda să sărbătorească victoria istorică a "portocalei mecanice" (VIDEO)



Meciul dintre Olanda şi Spaniei a înnebunit lumea întreagă. Mii de oamenii au invadat străzile din Amsterdam ca să sărbătoreacă victoria istorică a "portocalei mecanice", iar presa şi fostele legende ale fotbalului i-au lăudat pe olandezi pentru cel mai frumos meci jucat până acum la Mondialul brazilian.

"A fost incredibil. Aşa meci nu am mai văzut niciodată", a spus o persoană.

"Îmi făceam griji înainte de meci. Credeam că vom pierde. Dar ne-am luat revanşa", a menţionat o suporteră.

Performaţa Olandei a uimit şi vedetele de altă dată ale Cupelor Mondiale. "Senzaţional. Acel gol marcat de Robin van Persie înainte de pauză le-a dat foarte multă încredere olandezilor. Asta s-a văzut imediat după pauză. Ei au dominat la toate capitolele în repriza a doua", a declarat Alan Shearer, fost internaţional englez.

"Asta e finala care am vrut s-o vedem acum patru ani. Toţi vorbesc despre Robin van Persie. Dar pentru mine omul meciului a fost Daley Blind. A făcut tot ce i-a cerut antrenorul", a precizat Thierry henry, fost internaţional francez.

Presa din Olanda a numit partida cu Spania "cea mai de succes revanşă din istoria Cupei Mondiale", dar şi "cel mai spectaculos meci al Olandei la un Mondial".

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑