Pedeapsa UEFA pentru Rusia: DESCALIFICARE de la Euro 2016 cu supendare şi amendă de 150.000 de euro



Rusia la Euro 2016
Selecționata Federației Ruse de Fotbal ar putea fi descalificată de la Euro - 2016. Declarația a fost făcută de către reprezentanții Asociației Europene de Fotbal în urma mai multor violențe cu implicarea suporterilor ruși.
UEFA a amendat Rusia cu 150.000 de euro pentru aceste violențe.
PUBLIKA.MD aminteşte că o persoană se zbate între viaţă şi moarte, iar alte 40 au fost rănite în urma ciocnirilor violente dintre suporterii ruşi şi cei englezi. 
La finalul meciului Anglia - Rusia, scor 1-1, suporterii celor două grupări s-au înfruntat in incinta stadionului Velodrome, iar apoi au avut loc noi incidente, după miezul nopţii, în Portul Vechi din Marsilia, la care au participat inclusiv tineri locali.
Forţele de ordine au fost nevoite să facă uz de gaze lacrimogene, în special pentru a permite închiderea unor baruri.
Poliția franceză pare să pună piciorul în prag și să oprească incidentele violente. Autorităţile sunt hotărâte să îi expulzeze pe suporterii ruşi care au provocat haos săptămâna trecută la Marsilia.
Ar putea fi vorba de zeci de fani, consideraţi o ameninţare la adresa ordinii publice, după ce luptele dintre ei şi suporterii englezi s-au soldat cu peste 30 de răniţi şi mai bine de 100 de arestări
Poliția franceză pare să pună piciorul în prag și să oprească incidentele violente
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑