Messi a ratat titlul suprem, dar s-a ales cu ”Balonul de Aur”. Neuer, cel mai bun portar de la Mondial



campionat mondial 2014**VIDEO** Messi a ratat titlul suprem, dar s-a ales cu ”Balonul de Aur”. Neuer, cel mai bun portar de la Mondial

Dacă portarul nemților a avut motiv în plus de bucurie, în schimb vedeta Barcelonei a primit un trofeu la care nu se aștepta nimeni, la finalul CM 2014.

Finala Cupei Mondiale de pe Maracana (Rio de Janeiro) n-a consfințit doar certificarea faptului că Germania este noua regină a lumii (DETALII AICI și VIDEO). Înainte de festivitatea de premiere, organizatorii au acordat alte două premii: pentru cel mai bun portar al competiției și pentru cel mai bun jucător.

Titlul de "portarul Mondialului brazilian" i-a revenit lui Manuel Neuer, de la Bayern Munchen, care a încasat doar patru goluri în timpul acestui turneu final, pentru ca de alte multe ori să blocheze cum numai el știe să o facă buturile trupei lui Joachim Low.

Neuer, extrem de emoționat, a defilat la finalul partidei cu steagul Germaniei și s-a bucurat ca un copil în momentul în care a primit trofeul ”Mănușa de Aur”.

Nu la fel de entuziasmat a fost Lionel Messi, care n-a plecat cu mâna goală din Brazilia. N-a luat mult râvnita Cupă Mondială, după care tânjește de mult timp, ci ”Balonul de Aur”, trofeu acordat celui mai bun jucător al turneului final.

Premiul surprinde dacă ținem cont doar de faptul că vedeta Barcelonei a marcat doar patru goluri, dar niciunul în fazele eliminatorii ale Mondialului brazilian.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑