Bucurie pentru fanii formaţiei New York Knicks. Starul Carmelo Anthony a decis să rămână la echipă



FOTO: sportsrants.com

Veşti bune pentru fanii formaţiei New York Knicks. Starul echipei, Carmelo Anthony a decis să rămână la echipă şi îşi va prelungi contractul pe încă cinci ani. În această perioadă el va primi o sumă record drept salariu.

Carmelo Anthony a primit o ofertă de la Chicago Bulls, însă baschetbalistul nu s-a lăsat convins şi a ales să rămână la New York Knicks. Anthony a decis să semneze o nouă înţelegere cu gruparea la care evoluează din 2011. Conform noului contract, el va primi 120 de milioane de dolari în următorii 5 ani. Acesta este un record absolut în Liga Nord-Americană de baschet.

Carmelo Anthony, în vârstă de 30 de ani, a mai jucat la o echipă până a ajunge la New York Knicks. Baschetbalistul american a evoluat în perioada 2003-2011 la formaţia Denver Nuggets. Anthony este şi dublu campion olimpic cu naţionala Statelor Unite, dar şi medaliat cu bronz la Campionatul Mondial din 2006.

În acest intersezon, unele echipe din NBA au realizat deja transferuri de senzaţie. LeBron James a revenit la Cleveland Cavaliers după patru ani petrecuţi la Miami Heat, iar Paul Gasol a părăsit gruparea Los Angeles Lakers şi s-a transferat la Chicago Bulls.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑