Diferențe cu Gâlcă pe bancă: ”Steaua pasează mai mult acum, față de perioada Reghecampf”



 

**VIDEO** Diferențe cu Gâlcă pe bancă: ”Steaua pasează mai mult acum, față de perioada Reghecampf”

Dinu Gheorghe a lăudat jocul Stelei din Supercupa cu Astra, dar a și spus că gruparea din Ghencea a pierdut jucători importanți în ultima vreme.

Invitat în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, de la Digi Sport, Dinu Gheorghe, președintele celor de la Astra Giurgiu, a vorbit, la un moment dat, și despre prima impresia pe care i-a lăsat-o Steaua în noua formulă, cu Costel Gâlcă antrenor, după întâlnirea din Supercupa României (DETALII AICI).

”Steaua a jucat bine, a pasat mult, mai mult decât o făcea cu Reghecampf, am sesizat o mișcare multă a jucătorilor, în special a lui Chipciu. Dar, la fel de bine, s-a și observat faptul că de la Steaua au plecat mai mulți jucători importanți.

La fel de bine, și de la noi s-a simțit lipsa celor plecați, dar, ăsta este momentul n-avem ce face”, a spus Dinu Gheorghe.

Președintele ”astralilor” este convins că Steaua va trece de norvegienii de la Stromsgodset și că se va califica în turul al treilea preliminar al UEFA Champions League.

”Dacă vor juca cu Stromsgodset la fel cum au făcut-o cu Astra, atunci se vor califica, sunt convins de asta”, a conchis Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑