Dinamo Zagreb vrea să elimine Sheriff din preliminariile Ligii Campionilor chiar pe terenul tiraspolenilor



014 августа 2013

 

06.08.2013 18:48

Dinamo Zagreb vrea să elimine Sheriff din preliminariile Ligii Campionilor chiar pe terenul tiraspolenilor. Multipla campioană a Croaţiei crede că e favorită în partida de mâine şi are drept obiectiv să marcheze un gol în deplasare. „Va fi o tragedie, dacă nu ne vom califica în următoarea fază”, au declarat fotbaliştii lui Dinamo înaintea partidei.

Sheriff a fost învins la limită în prima manşă de Dinamo cu 1 la 0. Golul victoriei pentru croaţi a fost marcat de Rukavina, pe final de meci. Dinamo a mai eliminat campioana Moldovei din turul 3 preliminar acum un an şi sunt motivaţi să o facă şi mâine la Tiraspol.

Dinamo se clasează pe locul 3 în campionatul Croaţiei la 2 puncte distanţă de lider după 4 etape disputate. De partea cealaltă, Sheriff ocupă locul 8 în Divizia Naţională cu un singur punct în 2 etape. Partida Sheriff – Dinamo Zagreb se va juca mâine de la ora 20:00. Dacă tiraspolenii vor fi eliminaţi din preliminariile Champions League, campioana Moldovei va juca în play-offul Ligii Europa.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑