Steaua Bucureşti s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor



014 августа 2013

 

08.08.2013 09:24

Asta dupa a eliminat echipa Dinamo Tbilisi. Partida de la Bucuresti s-a incheiat la egalitate scor 1 la 1. Stelistii si-au asigurat cel putin prezenta in grupele Ligii Europa.

Steaua a castigat cu 2 la 0 partida din deplasare cu Dinamo Tbilisi, iar returul de la Bucuresti a fost o simpla formalitate.


Latovlevici a deschis scorul după 6 minute de joc, iar oaspetii au egalat prin golul lui Ustaritz din debutul reprizei secunde. Steaua s-a calificat astfel in play-off-ul Ligii Campionilor, care este ultima etapa preliminara inaintea fazei grupelor. In aceasta faza a competitiei, stelistii au putea intalni campioana Kazahstanului, Sahtior Karaganda. Fosta echipa a lui Viorel Frunza a castigat cu 3 la 0 partida de acasa cu albanezii de la Skenderbeu, iar aseara a incasat trei goluri in primele 29 de minute de la albanezi. Sahtior si-a revenit rapid si a inscris doua goluri, iar in final a pierdut cu 2 la 3, rezultat care i-a asigurat prezenta in play-off. Si echipa FC Basel a avut aseara emotii, desi a condus cu 3 la 0 pe terenul echipei Maccabi Tel Aviv. Israelienii au egalat, insa au parasit competitia din cauza infrangerii suferite in prima mansa cu 0 la 1. In play-off-ul Champions League a ajuns si campioana Bulgariei, Ludogoretz. Asta dupa ce a eliminat echipa Partizan Belgrad. Sarbii au pierdut aseara acasa cu 0 la 1. Dupa meci, liderul suporterilor sarbi a iesit in teren si l-a lasat fara banderola pe capitanul formatiei. Fanii au protestat astfel fata de evolutia echipei din acest meci.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑