"Trebuie suspendat pentru ceea ce a facut". De ce patronul Rapidului e infuriat pe arbitru



014 августа 2013

 

Patronul Rapidului Victor Ostap cere suspendarea arbitrului Alexandru Tean si a unui fundas al Sheriff-ului, dupa incidentul de acum cateva zile de la Tiraspol. In partida de acum cateva zile unul dintre jucatorii viespilor i-a tras un cot in ceafa lui Dumitru Bacal, iar pentru acest fault centralul intalnirii a ramas nesanctionat. Membrii Comitetului de Arbitri ai FMF au refuzat sa comenteze acest episod.


Capitanul Rapidului, Dumitru Bacal a primti un cot in ceafa de la fundasul Sheriff-ul Willian pe finalul primei reprizei. Mijlocasul gruparii din Ghidighici s-a prabusit pe gazon si avut nevoie de ingrijiri medicale. Arbitrul partidei Alexandru Tean nu l-a sanctionat pe brazilian. In momentul faultului, fotbalistul viespilor a primise cartonas galben si risca sa fie eliminat. 


Imediat dupa faza neplacuta, Willian a fost inlocuit cu Balima. Contactati de PRO TV secretarul general al Comitetului de Arbitri Veaceslav Caprovoi si membrul institutiei Valentin Veselov au refuzat sa comenteze decizia arbitrului, iar seful comitetului Oleg Berladean nu a raspuns la telefon. In acelasi timp, Veselov a mentionat ca episodul cu faultul lui Willian va fi analizat la sedinta de duminica.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑