Tătărușanu va fi rezervă la Fiorentina: "Este respectat, dar Neto va fi titularul, cel puțin în startul sezonului"



014 августа 2014

 

**VIDEO** Tătărușanu va fi rezervă la Fiorentina:

Ciprian Tătărușanu a plecat în această vară de la Steaua la Fiorentina, iarla formația viola luptă pentru un loc de titular cu brazilianul Neto, titularul sezonului trecut. 

Transferat liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu deținătoarea titlului din Liga 1, Tătărușanu se pare că nu îi va lua fața rivalului său dintre buturi. 

Cel puțin pentru moment, Neto va fi soluția numărul 1 pentru poarta Fiorentinei, însă acest lucru nu îi știrbește din merite internaționalului român. 

Într-o intervenție avută în cadrul emisiunii "Fotbal Club", impresarul lui Ciprian, Florin Iacob, a vorbit despre situația jucătorului la Fiorentina și are încredere că fostul portar al Stelei va reuși să prindă cât mai multe meciuri pentru echipa italiană. 

"La Fiorentina este apreciat la nivelul lui Neto. Se pare că tot Neto va începe ca titular, dar sută la sută putem spune că Tătărușanu nu va fi în plan secundar. Fiorentina are încredere în el. Important este că apreciat. Cine știe, poate până la finalul perioadei de mercato Neto se va transfera.", a spus Florin Iacob. 

Ciprian Tătărușanu a părăsit formația din Ghencea după  5 ani petrecuți în roșu și albastru și a semnat o înțelegere valabilă pentru 5 sezoane cu Fiorentina, unde va primi un salariu stagional de aproximativ 750.000 de euro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑