Narcis Răducan, despre revenirea la Steaua: ”Sunt perspective să lucrez acolo!”



014 августа 2014

 

**VIDEO** Narcis Răducan, despre revenirea la Steaua: ”Sunt perspective să lucrez acolo!”

Narcis Răducan a spus că nu duce lipsă de oferte, că are mai multe opțiuni și că Steaua va fi mereu cap de listă.

Narcis Răducan nu s-a adaptat în funcția de președinte al celor de la FC Viitorul, din cauza faptului că nu era pe aceeași lungime de undă cu Gică Hagi, iar acum așteaptă să vadă unde va lucra de acum înainte.

Oficialul nu duce lipsă de oferte. Steaua, Concordia Chiajna și Federația Română de Fotbal și-au arătat, mai mult sau mai puțin oficial, disponibilitatea de a lucra cu fostul președinte al Oțelului.

Chestionat, în cadrul emisiunii ”Digi Sport Special”, ce șanse are să revină la Steaua, Narcis Răducan a replicat:

”Nu știu dacă mă duc la Steaua. Sunt niște discuții private în momentul acesta, dar nu este nimic concret cu Steaua. Este meseria mea, trebuie să iau în calcul orice opțiune iar Steaua va fi mereu în cap de listă”, a spus Răducan.

În momentul în care moderatorul emisiunii de la Digi Sport, Vali Moraru, a insistat pe marginea negocierilor pe care le are cu cei de la Steaua, Răducan a oferit un răspuns grăitor.

”Sunt perspective, în momentul acesta, să lucrez acolo, în sensul în care cred că și-au găsit omul potrivit și mă refer la Gâlcă și la staff-ul lui. Echipa este în pragul calificării în grupele Champions League, dar este prematur să vorbim despre asta”, a completat Narcis la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑