Chelsea este de neoprit in Anglia. Diego Costa a reusit un hat-trick in meciul cu Swansea



014 сентября 2014

Chelsea este de neoprit in Anglia. Doar londonezii si formatia Swansea erau neinvinsi dupa 3 etape, iar in runda a patra cele doua si-au dat intalnire directa. Chelsea a invins cu 4 la 2, gratie unui hat-trick a lui Diego Costa si acum este lider solitar in Premier League.


Chelsea Londra si Swansea si-au disputat aseara suprematia in Anglia, deoarece amblele aveau cate 3 victorii dupa 3 etape. Londonezii au inceput cu stangul meciul, dupa ce John Terry si-a introdus balonul in propria poarta. Insa inainte de finalul primei reprize Chelsea a reusit totusi sa egaleze, in urma golului reusit de Diego Costa. Dupa pauza acelasi Costa si-a continuat evolutia excelenta si a reusit sa inscrie de alte doua ori.


Apoi in minutul 81, s-a remarcat un alt atacant al aristocratilor, Loic Remy, ca pana la urma oaspetii sa stabileasca scorul final de 4 la 2 prin Jonjo Shelvey.


Intr-o alta partida desfasurata in runda a patra, Fc Liverpool a pierdut surprinzator, pe teren propriu, cu 0 la 1, de la Aston Villa.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Chelsea Londra, Diego Costa, swansea,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑