Bişniţarii din capitală, puşi pe treabă. Vând bilete pentru meciul Sheriff - Tottenham la preţ triplu



014 октября 2013

 

Meciul din grupele Ligii Europei, dintre Sheriff şi Tottenham, i-a pus la treabă pe bişniţarii din capitală! După ce au cumpărat zeci de bilete de la casele stadionului, aceştia le vând în Chişinău, dar la un preţ de câteva ori mai mare.

Unii bişniţari din Chişinău au făcut bani buni din revinderea biletelor pentru meciul Sheriff - Tottenham. După ce le-au cumpărat din Tiraspol, aceştia le vând la un preţ de câteva ori mai mare în capitală.

"Biletul îl dau cu 200, dar dacă luaţi trei bilete, vă dau cu 150. Nu mai sunt. Demult s-au vândut. Eu am fost, am luat ultimele bilete", a spus un bărbat.

Alţii sunt mai generoşi. Una din oferte propune bilete într-un sector mai bun şi cu transport tur-retur inclus, pentru aproape acelaşi preţ.

"250 de lei. Biletele sunt pentru sectorul 11, care costă 100 ruble în case, sau pentru sectorul 4, la fel, de 100 de ruble. Împreună cu bilet, oferim transport tur-retur", se menţionează în anunţ.

Sunt şi "oferte" mai puţin obişnuite. Spre exemplu, pe un site de anunţuri se vinde un iPhone 3g la pachet cu două bilete pentru acest meci la un preţ "special", cum spune vânzătorul, de 100 de dolari.

Pentru această partidă, organizatorii nu au fixat un număr limită de bilete pe care le poate procura o persoană. Până luni la amiază, de la casele stadionului Sheriff se mai puteau cumpăra bilete în locuri mai proaste sau dintre cele mai scumpe, de 215 sau 470 lei.

Meciul Sheriff - Tottenham, din grupele Ligii Europei, se va juca pe 24 octombrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑