Kuyt și Sneijder au făcut o altfel de promovare a meciului cu Turcia



014 октября 2013

 

></p><p>Dirk Kuyt și Wesley Sneijder vor evolua probabil în partida de la Istanbul și sunt singurii olandezi care evoluează în campionatul Turciei. Kuyt joacă la Fener în timp ce fostul galactic îmbracă tricoul Galatei.</p><p>Cei doi au realizat o ședintă foto dar și un scurt clip în care promovează meciul de marți seară. Ca să nu supere nici fanii turci și nici pe cei olandezi, vedetele batavilor au tăiat și carne pentru shaorma și portocale.</p><p>Mai în glumă mai în serios Kuyt a declarat că pe olandezi nu-i așteaptă o atmosferă prea prietenoasă. Nu cred că fanii ne vor primi prea bine. Turcii sunt nationaliști". "Turcilor, iertați-ne! Pentru voi este un meci de totul sau nimic. Un lucru e sigur: ne va aștepta iadul la Istanbul" l-a completat Sneijder.

Olanda e deja calificată la Campionatul Mondial din Brazilia însă are nevoie de o victorie în Turcia pentru a deveni cap de serie la tragerea la sorți a grupelor competiției din 2014.

În Olanda, batavii s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate de Van Persie și Narsingh. În partida de pe Amsterdam Arena, Sneijder a pasat decisiv la golul lui Van Persie în timp ce Kuyt n-a bifat niciun minut.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑