Cornet și Kuznetsova, în optimi la Moscova. Turneul este LIVE pe Digi Sport 2



014 октября 2013

 

Tenisul feminin s-a întors la Digi Sport. În această săptămână, postul nostru transmite turneul de la Moscova, iar luni s-au disputat două partide din primul tur.

Astfel, Alize Cornet a avansat în optimile de finală ale turneului moscovit, după ce a trecut de Elina Svitolina.

Ocupanta locului 26 în lume a avut nevoie o oră şi 44 de minute pentru a trece de adversara sa din Ucraina. Junioare excelente, cele două combatante au cucerit titlul la Roland Garros în timpul junioratului - Cornet în 2007, iar Svitolina în 2010. 

Franțuzoaica a început în forță, s-a distanțat la 2-0, dar Svitolina a restabilit imediat egalitatea. Nu a fost însă suficient - franţuzoaica a câştigat până la urmă cu setul cu 7-5, iar apoi s-a instalat la conducere și în actul secund.

Cornet a reușit încă patru game-uri conscutive, a avut mai multe mingi de 5-0, însă s-a poticnit pe final. Svitolina a dat senzația că poate să revină, dar până la final Alize s-a impus cu 6-3.  

Tot de două seturi a avut nevoie şi Svetlana Kuznetsova pentru a o elimina pe Lesia Tsurenko.

Primul set a fost echilibrat, dar experienţa rusoaicei şi-a spus cuvântul. KuzneTsova, a opta favorită a întrecerii, s-a impus cu 7-5. În actul secund, rusoaica nu a mai cedat decât două game-uri şi şi-a asigurat astfel calificarea în runda următoare. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑