Bătălia titanilor în NHL: Pittsburgh Penguins s-a confruntat cu Washington Capitals. Află rezultatul



014 октября 2016
sursa: nyt.com
Noul sezon în NHL, liga nord-americană de hochei pe gheață profesionist, a demarat în trombă. Deţinătoarea Cupei Stanley din sezonul trecut, Pittsburgh Penguins, a întâlnit pe patinoarul propriu pe câștigătoarea campionatului regulat, Washington Capitals.
Timpul regulamentar s-a terminat la egalitate, 2-2, iar în over-time niciuna dintre combatante n-a reușit să înscrie.
Formaţia din Pennsylvania a obţinut victoria abia în seria de departajare
”Pinguinii” s-au impus cu 3-2, după ce chiar vedetele ruse de la Capitals, Evgheni Kuznețov și Alexandr Ovecikin, au ratat execuțiile, ultimul - pe cea decisivă.
Într-o altă partidă, jucată pe celebra arenă Madison Square Garden, în Derby-ul orașului New York, Rangers au găzduit și învins pe Islanders cu scorul de 5-3. În primele 2 reprize gazdele au înscris câte un gol și conduceau cu 2-0. Cele două formaţii au oferit un spectacol de zile mari în repriza a treia. În doar 4 minute oaspeții au egalat, dar gazdele au refăcut diferența. ”Insularii” au schimbat portarul cu un jucător suplimentar cu mai bine de 4 minute până la final, dar tot ce au reușit e să schimbe scorul din 2-4 în 3-5.
În aceeaşi primă seară a campionatului, s-au jucat și alte partide cu rivalități principiale. Saint Louis Blues a învins cu 3-2 pe Minnesota Wild, iar Tampa-Bay Lightning s-a impus cu 6-4 în fața lui Detroit Red Wings. 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑