HCM Baia Mare - Krim Ljubljana 35-28. Vicecampioanele merg mai departe în Liga Campionilor



 

**VIDEO** HCM Baia Mare - Krim Ljubljana 35-28. Vicecampioanele merg mai departe în Liga Campionilor

ÎN DIRECT la Digi Sport, HCM Baia Mare a obținut calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor, după o victorie clară în fața lui Krim Ljubljana, scor 35-28.

Cu Allison Pineau și Melinda Geiger în mare formă, maramureșencele s-au distanțat încă din start. Codașele grupei au echilibrat treptat disputa, dar vicecampioana României a reușit să intre cu un avans de două goluri la cabine.

Paradele Paulei Ungureanu le-au ajutat pe gazde să se distanțeze la 8 goluri (23-15), iar HCM Baia Mare a avut un final liniștit de partidă. Pineau a încheiat partida cu 9 reușite, iar maramureșencele s-au impus cu 35-28.

În ultima etapă, echipa antrenată de Aurelian Roșca va juca pe terenul campioanei Norvegiei, Larvik, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2, sâmbăta viitoare, de la 19:30.

În grupele principale se păstrează doar punctele obținute împotriva altor echipe calificate mai departe. Pentru că rezultatele din meciurile cu Krim nu vor fi luate în calcul, HCM Baia Mare are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a merge în grupele principale cu speranțe la calificarea în Final Four.

"Într-adevăr, merg în grupa principală cu zero puncte, nu e ușor să mai ajungi în primele două locuri ca să poți să ai șansa de a merge la Final Four-ul de la Budapesta.", a spus Narcisa Lecușanu, vicepreședintele Federației Române de Handbal.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑