Francezii din Liga 1, terifiati de atentatele de la Paris. ”Mă simt mai în siguranță în România!”



 

Francezii din Liga 1, terifiati de atentatele de la Paris. **”Mă simt mai în siguranță în România!”**

Fotbaliștii francezi care evoluează în Liga 1 au fost îngroziți de atentatele petrecute vineri seara la Paris. Unul dintre jucătorii născuți chiar în capitala Franței este Harlem Gnohere, golgheterul lui Dinamo.

Fotbalistul, care a marcat nouă goluri pentru Dinamo, până în acest moment în toate competițiile, se roagă ca astfel de tragedii să nu mai aibă loc și speră că liniștea va reveni rapid pe străzile Parisului.

”Ceea ce s-a petrecut este cu adevărat o tragedie. Din păcate, există persoane care comit asemenea acțiuni, dar sper ca totul să revină cât mai repede la normal în Paris. Sunt francez, sunt parizian, sper că nu vor mai fi victime pentru că bilanțul este îngrozitor”, a spus Ghnohere.

></p><p>Un alt fotbalist francez din fotbalul românesc, <strong>Jeremy Faugh-Porret</strong>, de la <strong>Petrolul</strong> este convins că Europeanul de anul viitor se va organiza tot în Franţa, chiar dacă au apărut zvonuri potrivit cărora UEFA vrea să mute turneul final în Anglia sau în Germania.</p><p><em><strong>”Evenimentele de vineri seară nu pot afecta un turneu de o asemenea anvergură. Măsurile de protecție vor fi foarte mari, securitatea va fi maximă”</strong></em>, a spus unul dintre cei doi francezi din lotul Petrolului.</p><p>Chestionat dacă se simte în siguranță în România, Faugh-Porret a replicat:</p><p><em><strong>”Mă simt mai în siguranță în România, decât în Franța.”</strong></em></p><p><span style=8 francezi sunt legitimați în acest moment în Liga 1:

Kevin Boli (24 de ani) - FC Viitorul
Jean-Bryan Boukaka (23 de ani) - FC Viitorul
Gregory Tade (29 de ani) - Steaua
Harlem-Eddy Gnohere (27 de ani) - Dinamo
Bryan Nouvier (20 de ani) - CFR Cluj
Jeremy Faug-Porret (28 de ani) - Petrolul
Nicolas Farina (29 de ani) - Petrolul
Abdellah Zoubir (23 de ani) - Petrolul

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑