Dinamo a câștigat meciul de retragere al lui Dănciulescu. Hat-trick pentru Gnohere!



 

**Dinamo a câștigat** meciul de retragere al lui Dănciulescu. Hat-trick pentru Gnohere!

Deși a anunțat că își încheie activitatea de fotbalist în urmă cu doi ani și două zile, Ionel Dănciulescu a avut parte abia în acest weekend de un meci de retragere, jucat chiar în orașul său natal, Slatina. Echipa lui Mircea Rednic s-a impus cu 4-1 în fața celor de la Inter Olt.

Cu Dănciulescu pe teren până în minutul 25, când a fost schimbat cu Essombe, Dinamo nu a punctat pe tabela de marcaj în prima repriză. Au punctat însă gazdele, prin Laurentin Ragoveanu, care l-a învins pe Abraham cu un șut de la 25 de metri, în minutul 35.

În repriza secundă echipa lui Rednic a întors rezultatul și s-a impus în cele din urmă cu 4-1. Cosmin Matei a egalat cu o super execuție, în minutul 55, apoi a ieșit la rampă Gnohere, trimis pe teren de Rednic în repriza secundă.

"Bizonul" a reușit un hat-trick în mai puțin de 20 de minute și a stabilit scorul final. Atacantul roș-albilor a punctat în minutele 60,66 și 78. La partida de la Slatina au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

ECHIPA DE START:

Dinamo (4-2-3-1): Abraham - Feussi, Marc, Puljic, Ghomsi - Van Haaren, Șerban - Gavrilă, Matei, Shalaj - Dănciulescu (Essombe '25)
Antrenor: Mircea Rednic

Pentru Dinamo, au mai evoluat, în repriza secundă: Fai, Gnohere, Corbu, Vojnovic și Mevlja

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑